Cherokee
Novi Jeep® Cherokee, zasnovan za
premagovanje vseh vrst terena in doseganje cilja ne glede na razmere. V vas bo prebudil raziskovalnega duha, da boste lahko odkrili vse
lepote tega sveta. V vsakem pogledu.
IZBERITE
RAZLIČICE
KATALOG
POSKUSNA VOŽNJA
POVPRAŠEVANJE
TV SPOT
Predstavljamo novega,
pristnega člana znamke Jeep®
Divja lepota Novi Jeep® Cherokee dviguje merila z izjemnimi zmogljivostmi na cesti, vodljivostjo in gospodarno rabo goriva ter najboljšo štirikolesno zmogljivostjo in ekskluzivno tehnologijo v svojem razredu. Prava izbira za vse, ki zahtevajo obliko in vsebino. Novi Jeep® Cherokee se ponaša s tehnološko razvitostjo in učinkovitostjo ter spoštuje legendarne lastnosti znamke Jeep®.
Odkrijte notranjost
na najvišji ravni kakovosti
Brezkompromisna kakovost Novi Cherokee uvaja edinstven in moden slog v družino vozil Jeep®. Že ob pogledu na najmanjše podrobnosti boste odkrili vrhunsko dodelano notranjost, v kateri prevladujejo mehki materiali: prefinjena kombinacija ročno oblikovanih gladkih oblik, odličnih materialov, izvirnih barv, natančnega rokodelstva ter najsodobnejše tehnologije in elementov. Pričakuje vas svet edinstvene popolnosti. Odkrijte ga. 
Podajte se na lov za novimi izkušnjami
 • Jeep Cherokee Prilagojena plošča z instrumenti Prilagojena
  instrumentna
  plošča
 • Jeep Cherokee Sistem Enter 'n Go™ brez ključa Sistem
  Enter 'n Go™
  brez ključa
 • Jeep Cherokee Navigacija Uconnect z 8,4-palčnim zaslonom na dotik Uconnect®
  z 8,4-palčnim
  zaslonom na dotik,
  avtoradiem in navigacijo
 • Jeep Cherokee Sistem za brezžično polnjenje pametnega telefona Sistem za
  brezžično polnjenje
  pametnega telefona
 • Jeep Cherokee Ukazne tipke na volanskem obroču Ukazne tipke
  na volanskem
  obroču
Nova vrsta, ki je nad ostalimi
IZBERITE RAZLIČICO LONGITUDE LIMITED TRAILHAWK®
Longitude - Limited - Trailhawk® Novi Cherokee je zasnovan za prihodnost, saj ga odlikuje sveža in drzna notranjost, ki spoštuje legendarne lastnosti: nova oblika bo prepričala tudi najbolj kritično oko. Prevzel vas bo z mogočnostjo, drznim razmerjem med kolesi in karoserijo ter dominantnostjo na cesti. Funkcije in opremo različic Longitude nadrajujejo različice Limited, različice Trailhawk® pa značilno držo vozil Jeep® ponesejo v višave.
Zmogljivost brez kompromisov
Dizelski 2.0 Multijet II Novi dvolitrski turbodizelski motor s tehnologijo Multijet II zmanjšuje porabo goriva za 30 odstotkov v primerjavi s prejšnjim 2,8-litrskim turbodizelskim motorjem. Izpust CO2 je znatno nižji: 139 g/km pri različicah s pogonom na prednji kolesi in 147 g/km pri različicah s štirikolesnim pogonom. Dvolitrski Multijet II zmore 103 kW (140 KM) ter ponuja izjemno ravnovesje med močjo, porabo goriva in znižanjem izpusta, saj doseže navor 350 Nm že pri 1500 vrt./min, medtem ko močnejša različica zmore 125 kW (170 KM) moči ter 350 Nm navora 1750 vrt./min. Maksimalna prilagodljivost omogoča manj pretikanja in poveča vozno udobje.
Za gladko vožnjo Cherokee je prvo športno terensko vozilo v segmentu, opremljeno z devetstopenjskim samodejnim menjalnikom. Vse je podrejeno vožnji, udobju in učinkovitosti. Funkcija interaktivnega ročnega upravljanja (ERS) podpira možnost ročnega pretikanja, ki vključuje več kot 40 posameznih prestavnih shem za posebne razmere, s čimer omogoča največjo učinkovitost, zmogljivost in vozne lastnosti. Tako je zmogljivost prilagojena zahtevam v skoraj vseh voznih razmerah pri cestni ali terenski vožnji, pretikanje pa je na prav vsakem terenu skoraj nezaznavno.
Bencinski 3.2 Pentastar® V6 Novi 3,2-litrski Pentastar® s šestimi valji je prva izpeljanka slavnega 3,6-litrskega Pentastarja® s šestimi valji in uporablja vse inovativne rešitve, ki so predhodniku z večjo prostornino prinesle priznanje za učinkovitost, moč in izpopolnjenost v tem segmentu. Vse to omogoča odlično vozno izkušnjo z nižjo stopnja hrupa in tresljajev (NVH – noise, vibrations and harshness) ter izjemnim razmerjem med višjo močjo in kar 30 % manjšo porabo goriva v primerjavi s prejšnjim šestvaljnim motorjem.
Zanesljiva stopnja varnosti
Več kot 70 serijskih varnostnih funkcij iz serijske in dodatne opreme še obogati Cherokeejevo pogumno držo. Cherokee se ponaša z novim volanskim obročem, ki ponuja številne ukazne tipke na varnem dosegu prstov. Na močno karoserijo, ki je v 65 odstotkih iz jekla z visoko trdnostjo, so inženirji dodali celovit obseg aktivnih in pasivnih funkcij, zaradi katerih se boste počutili varne na vsakem prevoženem kilometru.

Vodilna dodatna oprema, med njimi radarski tempomat (Adaptive Cruise Control) s funkcijo Stop&Go, ki uporablja radar in videosenzorje za ohranjanje nastavljene varnostne razdalje do vozila pred vami, po potrebi pa lahko vozilo tudi ustavi.

Novi sistem za pomoč pri bočnem in pravokotnem parkiranju (Parallel and Perpendicular Park Assist) uporablja ultrazvočne senzorje za preprostejše parkiranje. Sistem LaneSense™ pa vas vizualno in zvočno opozori, če zapeljete čez črte, ki označujejo rob voznega pasu ali če umaknete roke z volanskega obroča.

Bodite obveščeni

PRIJAVITE SE NA OBVEŠČANJE

Pooblaščeni prodajalci

POIŠČITE PRODAJALCA

Različice

NADALJUJTE